4 Ağustos 2012 Cumartesi

Cnbc-e Yeni Sezon Dizileri 2012-2013

Yeni sezon takvimi tam olarak açıklanmasa da yeni sezonda Cnbc-e ekranlarında seyredebileceğimiz yeni diziler belli oldu. Cnbc-e dergi ağustos sayısında yeni sezon dizilerine yer verildi. Ayrıca Cnbc-e resmi web sitesi ile twitter hesabında da dizilerle ilgili bilgiler yer aldı. 


Cnbc-e 2012-2013 yeni sezon dizileri kısaca şöyle:




1- The Newsroom
The Social Network ile Oscar kazanan ünlü senarist Aaron Sorkin'in kaleminden çıkan dizide, bir haber programının perde arkasında yaşanan gelişmeler anlatılıyor. Haberciliğin bir çok yönünü anlatan dizi 2.sezon onayını çok önceden aldı.









2- Dallas
13 yıl aralıksız yayınlanan efsanevi dizi Dallas ekranlara geri dönüyor. 13 Haziran'da 10 bölümlük 1.sezonuyla tekrar ekranlara dönen dizi 2.sezon onayını da aldı. Dizi, Cnbc-e'nin yanısıra Star TV ekranlarında da yayınlanacak.









3- Web Therapy
Başrolünde Friends'ten hatırladığımız Lisa Kudrow'un yer aldığı dizi, 50 dakikalık terapi seanslarına insanları dinlemekten sıkıldığı için dayanamayan psikoloğu ve onun, internet üzerinden 3 dakikaya indirdiği seanslarını konu alıyor. Dizi şu an 4.sezonu tamamlamış durumda.










4- Sinbad
Kardeşinin ölümünün ardından büyükannesi (Janet Suzman) tarafından lanet altına alındıktan sonra yaşadığı yer Basra'dan denize kaçmak zorunda kalan Sinbad, kendisini The Providence isimli gemide bulur. Şiddetli ve büyülü bir fırtına sonrasında The Providence isimli geminin birbirinden ilginç karakterlerinden oluşan mürettabatı ile birlikte lanetten kurtulmak için epik ve heyecanlı bir maceraya koyulur.




5- The Exes
Eşlerinden boşandıktan sonra kolları kanatları kırılan, zavallı erkeklere yardım etmeyi kendine görev bilen avukat Brooks, onların birbirleriyle kaynaşması için elinden geleni yapıyor. Bunun için bulduğu en güzel yöntem onları aynı eve yerleştirmek. Bundan sonrası sadece komedi. Dizi 2.sezonunu tamamladı.










6- Lilyhammer
New York yeraltı dünyasını elinde tutan İtalyan mafyasının önde gelen ismi Frank Tagliano, yakalandıktan sonra polisle işbirliği yapar. Tanık koruma programına alınan Frank, 1994 Kış Olimpiyatlarından hatırladığı Norveç'in Lilyhammer kasabasında yaşamayı seçecektir. Kasabanın bir daha eskisi gibi olmayacağı kesin. 
Dizi 1.sezonunu tamamladı. 2.sezon 2014 yılında başlayacak.




7- Wedding Band
Terminator: SCC'den tanıdığımız Brian Austin Green'i başrole taşıyan The Wedding Band, ilişkiler üzerine eğlenceli analizler yaparken izleyenlere müzik ziyafeti yaşatacak.