29 Ekim 2012 Pazartesi

The Exes S02E03 Türkçe Altyazı

S02E03 - Cool Hand Lutz

Holly, Haskell'e çıkma dersleri verirken darmadağın olur. Stuart, Phil'in arkadaş ortamına girermeye çalışır.








Bunheads S01E02 Türkçe Altyazı

Dansın, müziğin ve tutkuların ön planda olduğu “Bunheads“de Las Vegas’ta dansçılık yapan Michelle’in yaşadıkları anlatılıyor. Bir türlü istediği kariyere sahip olamayan güzel dansçı, kendisine aşık olan Hubbell’ın evlilik teklifini kabul eder. 

Kocasının okyanus kıyısındaki evine taşınan Michelle, kayınvalidesi Fanny ile birlikte oturacağını öğrenir. Oldukça farklı bir karaktere sahip olan kayınvalidesiyle tek ortak yönü ise bale ve danstır. 



Jane by Design S01E02 Türkçe Altyazı

16 yaşındaki lise öğrencisi Jane herkesten gizlediği bir işe kalkışır. Hoşlandığı çocuk tarafından fark edilmemesi ve para sıkıntısı çekmesi sonucunda internetten bulduğu bir moda işine başvurur. Görüşme esnasında olan bir karışıklık yüzünden, şirketin başındaki kişinin asistanlığına kabul edilir. Kendini 20 yaşında olarak tanıtan Jane, bir anda moda sektöründe tasarım asistanı olarak çalışmaya başlar.

Longmire S01E04 Türkçe Altyazı

S01E04 - The Cancer

Şerif, bir çifte cinayette Meksika uyuşturucu karteli ile Rezervasyon arasındaki ilişkiyi bulmaya çalışacaktır.




Bunheads S01E01 Türkçe Altyazı

Dansın, müziğin ve tutkuların ön planda olduğu “Bunheads“de Las Vegas’ta dansçılık yapan Michelle’in yaşadıkları anlatılıyor. Bir türlü istediği kariyere sahip olamayan güzel dansçı, kendisine aşık olan Hubbell’ın evlilik teklifini kabul eder. 

Kocasının okyanus kıyısındaki evine taşınan Michelle, kayınvalidesi Fanny ile birlikte oturacağını öğrenir. Oldukça farklı bir karaktere sahip olan kayınvalidesiyle tek ortak yönü ise bale ve danstır. 



Jane by Design S01E01 Türkçe Altyazı

16 yaşındaki lise öğrencisi Jane herkesten gizlediği bir işe kalkışır. Hoşlandığı çocuk tarafından fark edilmemesi ve para sıkıntısı çekmesi sonucunda internetten bulduğu bir moda işine başvurur. Görüşme esnasında olan bir karışıklık yüzünden, şirketin başındaki kişinin asistanlığına kabul edilir. Kendini 20 yaşında olarak tanıtan Jane, bir anda moda sektöründe tasarım asistanı olarak çalışmaya başlar.

Longmire S01E03 Türkçe Altyazı

S01E03 - A Damn Shame

Bir ahır yangınında atlar ve sahibi şüpheli bir şekilde ölür. Şerif, ilk bakışta olayı intihar gibi düşünse de aslında öyle olmadığını fark edecektir.




25 Ekim 2012 Perşembe

The Exes S02E02 Türkçe Altyazı

S02E02 - What Women Want

Holly, Stuart banyodayken içeri dalar ve onun göründüğünden daha “fazlasına” sahip olduğunu keşfeder. 
Bu durum hem Holly’nin hem de diğerlerinin Stuart’a bakışını değiştirir.






The Chicago Code S01E13 Türkçe Altyazı

S01E13 - Mike Royko's Revenge

Colvin, Killian'ın jüri önünde tanıklık etmeyi kabul etmesiyle Gibbons'un işini bitirdiğini düşünür. Ancak Gibbons kolay kolay pes etmeyecektir.




Workaholics S01E06 Türkçe Altyazı

6. Bölüm - The Strike
 
Yarı Noel kutlaması için izin alamayan Adam ve Blake greve giderken, Anders patronun yanında yer alır.





The Exes S02E01 Türkçe Altyazı

S02E01 - Analyze Them

İkinci sezon prömiyerinde, Holly aralarındaki sorunları çözemedikleri için Phil, Haskell ve Stuart'ı “çiftler” terapisine gitmeye ikna eder.

Ama sorunlarının Holly olduğu otaya çıkınca planı geri teper.




21 Ekim 2012 Pazar

Workaholics S01E05 Türkçe Altyazı

5. Bölüm - Checkpoint Gnarly


Patronun kardeşiyle geçirilen içkili bir geceden sonra Anders, Blake ve Adam bir trafik denetimine denk gelinince işler sarpa sarar.





20 Ekim 2012 Cumartesi

The Chicago Code S01E12 Türkçe Altyazı

S01E12 - Greylord & Gambat

Baş komiser Colvin, Alderman Gibbons'a karşı dava açılması için büyük jüriyi ikna etmeye çalışırken, Liam bu dava için kilit tanık durumuna geçecektir.




Longmire S01E02 Türkçe Altyazı

S01E02 - The Dark Road

Striptizci bir genç kızın cesedi bir miktar parayla birlikte bulunur. Soruşturma mennonite bir grup genç üzerinde yoğunlaşır.




19 Ekim 2012 Cuma

The Exes S01E10 Türkçe Altyazı

S01E10 - The Ex Always Rings Twice

Holly onu aldatan eski nişanlısıyla ayrıldıkları zamandan bu yana ilk defa bir araya gelecekleri bir etkinliğe katılması gerekince çocuklardan yardım ister. 
Doğal olarak adama ne kadar muhteşem bir şeyi kaçırdığını göstermek de arkadaşlarına düşer.




17 Ekim 2012 Çarşamba

The Exes S01E09 Türkçe Altyazı

S01E09 - When Holly Broke Kevin

Holly, Phil’in önemli müşterilerinden biri olan basketbol oyuncusu Kevin Tyler’la çıkmaya başlar. 

Ancak bu durum Phil’in tedirgin olmasına yol açar. Bu arada Haskell, Stuart’ı spor bahisleri dünyasına sokar.





The Exes S01E08 Türkçe Altyazı

S01E08 - My Dinner With Phil

Phil eski karısının evleneceğini ve böylece ona nafaka vermekten kurtulacağını öğrenince sevinçten deliye döner. 

Ama eski karısının yeni nişanlısı tarafından aldatıldığını öğrenince bir ikilemde kalır. Bu arada Holly bir iş arkadaşıyla yakınlaşmaya çalışırken Haskell de bilgisayar üzerinden işleyecek trafik okulu açar.


14 Ekim 2012 Pazar

The Exes S01E07 Türkçe Altyazı

S01E07 - Lost in Translation

Phil İngilizce bilmeyen yabancı bir iç çamaşırı modeliyle tanışır ve Stuart’tan çevirmenlik yapması için yardım ister. 

Eden da yakışıklı bir komşusu üzerinde bıraktığı kötü izlenimi silmesi için Holly’ye yardım eder. Bu arada Haskel yatırım için bir tabut satın alır.




The Exes S01E06 Türkçe Altyazı

S01E06 - A Very Wrong Engagement

Holly’nin annesi ziyarete gelir ancak, Holly ona nişanlılığının aylar önce sona erdiğini söylememiştir. 

Gerçeği söylemeyi erteleyen Holly eski erkek arkadaşıyla kaldığı daireye dönerken Phil, Stuart ve Haskell da onun dairesine geçerler.





The Exes S01E05 Türkçe Altyazı

S01E05 - An Inconvenient Tooth

Dişçilerden korktuğu için Stuart’ın muayenehanesine gitmekten çekinen Phil, sonunda onu ziyaret eder ve ardından asistanıyla birlikte olur. 

Eden, Holly’ye -ya da en azından ondan ödünç aldığı elbiseye-  nasıl iyi vakit geçirildiğini gösterir.





Workaholics S01E04 Türkçe Altyazı

4. Bölüm - The Promotion


Ofiste yayılan bir terfi dedikodusuyla iştahları kabaran gençler kendi aralarında rekabete girişince birbirlerine karşı sadakatleri de büyük bir sınava tabi tutulur.




13 Ekim 2012 Cumartesi

The Chicago Code S01E11 Türkçe Altyazı

S01E11 - Black Sox

Polisler bir eşcinsel cinayetini çözmeye çalışmaktadır. Vonda ise kendisine gelen isimsiz bir paket ve içindekilerle uğraşmaktadır.






12 Ekim 2012 Cuma

Workaholics S01E03 Türkçe Altyazı

3. Bölüm - Office Campout


Anders, Blake ve Adam daireleri dezenfekte edilirken kalacak bir yere ihtiyaç duyarlar ve bir süreliğine ofiste idare etmeye karar verirler. Ancak ofise giren iki soyguncuyu hiç hesaba katmamışlardır.




11 Ekim 2012 Perşembe

The Exes S01E04 Türkçe Altyazı

S01E04 - Lutz and the Real Girl

Haskell internetten bulduğu kız arkadaşının sürpriz ziyareti karşısında ne yapacağını bilemez. Çünkü profilinde kendininki yerine Phil’in fotoğrafını kullanmıştır. 

Bu arada çamaşırhanede bir evsizle karşılaşan Holly, dış görününşün ne kadar aldatıcı olduğunu keşfeder.




10 Ekim 2012 Çarşamba

The Exes S01E03 Türkçe Altyazı

S01E03 - Working Girl

Stuart’a birini ayarlamaya karar veren Holly onu bir kadınla tanıştırır. Ancak tanıştırdığı kadın gerçek bir profesyonel çıkar. 
Haskell eski karısına nasıl bir adamı elinden kaçırdığını göstermek için kendine internette olağanüstü ama bir o kadar da gerçek dışı bir profil hazırlar.




8 Ekim 2012 Pazartesi

The Taqwacores (2010)

Amerika'da punk müzik seven müslüman olmak hiç kolay değil...

Pakistanlı mühendislik öğrencisi Yusuf, kampüsten taşınır ve bir grup gençle yaşamaya başlar. Burada müslüman punk dünyasının varlığını keşfedecektir. Hepsi inançlı olan gençler, yıkıcı ve başkaldırı dolu bir müzik olan punk'la yatıp kalkmaktadır. Değişik bir kültüre odaklanan, farklı bir müzik filmi.

7 Ekim 2012 Pazar

Halt auf freier Strecke (2011)

Doktor gerçeği söyledi: Sayılı gün kalmış. Adam karısını ve çocuklarını, ebeveynlerini, dostlarını, komşularını, eski sevgilisini, hayatındaki insanları geride bırakacak... Günbegün veda ediyor... 

Ölmek, yapılacak son iş. Kara bir mizahla örülen bu samimi aile dramı, beyin tümörü teşhisi konmuş Frank’ı anlatıyor. 

Klasik anlamda bir senaryosu bulunmayan ve tamamen doğaçlama diyaloglar içeren filmin konusu ölümün kendisi değil; her şeye rağmen göz ardı edilen ve bir kenara itilen ölümle yüzleşme.
Kaynak: iksv.org

6 Ekim 2012 Cumartesi

Longmire S01E01 Türkçe Altyazı

S01E01 - Pilot

Walt Longmire, bir modern zamanlar kovboyu. Wyoming’deki hayali Absaroka kasabasının şerifi. Karısını kaybettiğinden beri teselliyi bira kutularında arıyor. Kızının ve iş arkadaşlarının desteğine rağmen ayakta durmakta güçlük çekiyor. 

Amerikalı yazar Craig Johnson’ın çok satan serisinden uyarlanan Longmire dizisi, western tatları içeren bir suç draması. Walt Longmire’ın şerifliğini yaptığı kasabada yaşanan çarpıcı olayları anlatıyor. Bu olaylar ise sessiz sakin bir kasabadan beklenmeyecek aşırılıklar içerebiliyor.

5 Ekim 2012 Cuma

The Chicago Code S01E10 Türkçe Altyazı

S01E10 - Bathhouse and Hinky Dink

Teresa ve Jarek, Alderman Gibbons'a karşı hareket etmeyi planlamaktadır. Ancak beklenmedik gelişmeler ışığında olaylar bambaşka bir hâl alacaktır.