29 Kasım 2012 Perşembe

CNBC-e Aralık Ayı Filmleri (2012)

Cnbc-e aralık ayı filmleri hafta içi her gün saat 22:00'de yayınlanacaktır. Güncel yayın akışı için Cnbc-e internet sitesini ziyaret ediniz.





The Exes S02E07 Türkçe Altyazı

S02E07 - Three Men and a Maybe

Biyolojik saatinin dolmak üzere olduğunu gören Holly sperm donörü arayışına düşünce çocuklar da ona en mükemmel adayı bulacaklarına söz verirler. Kim onlardan daha mükemmel olabilir ki?






25 Kasım 2012 Pazar

Desert Flower (2009)

3 yaşında sünnet edilen 13 yaşında da evlilik için satılan Somalili Waris Dirie'nin yaşam öyküsü.... 

Afrika'dan kaçarak Londra'ya ardından da Amerika'ya gelen ve burada ünlü bir süpermodel olan Waris Dirie, bugün kadınların sünnet edilmesine karşı yürütülen kampanyalarda birleşmiş Milletler adına dünyanın dört bir yanında konuşmalar düzenliyor.



Avé (2011)

Bulgar yönetmen Konstantin Bojanov'dan karanlık bir yol filmi... Kamen otostop çekerken Avé ile tanışır. İkisi de Bulgaristan'ın kuzey doğu sınırındaki Ruse'ye gitmeye çalımaktadırlar.
 
Kamen başta tereddüt etse de birlikte otostop çekmeye başlarlar. Bir arabaya bindiklerinde Ave sanki daha önce tanışıyorlarmışcasına hikayeler anlatmaya başlar. Yalanların dozu arttıkça Kamen de gitgide öfkelenir.

Workaholics S01E10 Türkçe Altyazı

10. Bölüm - In the Line of Getting Fired
 
Sezon finalinde kahramanlarımızın başı yeni CEO ile derttedir. Şirketi tasfiye etmeye karar veren CEO, çocuklara onu öldürmeleri için 10.000 $ teklif eder.



23 Kasım 2012 Cuma

The Exes S02E06 Türkçe Altyazı

S02E06 - Shall We Dance

Holly bir dans yarışmasında eski karısını etkileyebilmesi için Stuart’a onun dans partneri olmayı teklif eder. Ancak Holly’nin yeteneklerinin bu işe pek müsait olmadığı ortaya çıkar. Bu arada, Phil sonunda dengine çatmış ve kendi oyununda onu alt edecek bir kadınla karşılaşmıştır.






19 Kasım 2012 Pazartesi

The Exes S02E05 Türkçe Altyazı

S02E05 - Lethal Weapons

Phil dövüşçü Tommy Dunbar’la anlaşma imzalamaya çalışmaktadır. Ancak onun bu yeni müşteri arayışı sayesinde çocuklar bir striptiz kulübünü, Stuart da hastaneyi boylar. Öte yandan Eden, Holly’ye “mucizevi” bir sutyen alır.






18 Kasım 2012 Pazar

Workaholics S01E09 Türkçe Altyazı

9. Bölüm - Muscle I'd Like to Flex
 
Adam yaşlı ve zengin bir kadına abayı yakınca kendilerini dışlanmış hisseden Blake ve Anders kıskançlaşırlar.




11 Kasım 2012 Pazar

Bunheads S01E03 Türkçe Altyazı

Dansın, müziğin ve tutkuların ön planda olduğu “Bunheads“de Las Vegas’ta dansçılık yapan Michelle’in yaşadıkları anlatılıyor. Bir türlü istediği kariyere sahip olamayan güzel dansçı, kendisine aşık olan Hubbell’ın evlilik teklifini kabul eder. 

Kocasının okyanus kıyısındaki evine taşınan Michelle, kayınvalidesi Fanny ile birlikte oturacağını öğrenir. Oldukça farklı bir karaktere sahip olan kayınvalidesiyle tek ortak yönü ise bale ve danstır. 



Workaholics S01E08 Türkçe Altyazı

8. Bölüm - To Friend a Predator
 
Kahramanlarımız mahalleden birinin çocuk tacizcisi olduğundan şüphelenmektedir. Ancak onları bekleyen bazı sürprizler vardır.




5 Kasım 2012 Pazartesi

The Exes S02E04 Türkçe Altyazı

S02E04 - Baby Mama

Holly, ofisteki gizli ilişkiyi çözmeye çalışırken, Phil, Stuart'ın köpeğini çapkınlık sırasında kaybedecektir.









4 Kasım 2012 Pazar

CNBC-e Kasım Ayı Filmleri (2012)

Cnbc-e kasım ayı filmleri hafta içi her gün saat 22:00'de yayınlanacaktır. Güncel yayın akışı için Cnbc-e internet sitesini ziyaret ediniz.








Workaholics S01E07 Türkçe Altyazı

7. Bölüm - Straight Up Juggahos
 
Anders, Blake ve Adam, Jillian’ın işte önemli bir görev üstlenmesini engellemek için ona tuzak kurarlar ve onu bir randevuya yolarlar. Ancak planları geri tepince onu hip hop ikilisi Insane Clown Posse’un konserinden kurtarmak zorunda kalırlar.